Ciocolata fina cu biscuiti crocanti si deliciosi, sare de mare, dar si o nota de vanilie.
Beneficii:
- Risipa de ambalaj este daunatoare! De aceea, IChoc ambaleaza ciocolata intr-un mod cat mai ecologic posibil. Se utilizeaza o alternativa de folie naturala care seamana cu plasticul, dar este facuta din fibre de lemn obtinute in mod sustenabil. In conditii optime, folia poate fi chiar compostata acasa in 50 de zile. Cutia exterioara din carton este realizata din lemn provenit din paduri sustenabile si este imprimata exclusiv cu cerneluri fara uleiuri minerale;
- Ingrediente 100% organice si vegane, cu cacao provenita din comertul echitabil din Republica Dominicana.
Ingrediente: zahar din sfecla*, unt de cacao* 23%, faina de hrisca*, prajitura de cacao* 12% (faina de grau*, pudra de cacao* 21%, zahar brut din trestie de zahar*, grasime de cocos*, sirop de sfecla de zahar*, sare de mare, extract de vanilie bourbon*), masa de cacao* 9,6%, faina de alune tigrate*, ulei de migdale* 2,2%, pasta de alune*, sare de mare*, extract de vanilie bourbon*.
*provenit din agricultura ecologica
Precautii: Poate contine alte fructe cu coaja lemnoasa si lapte. Nu este potrivit pentru persoanele cu alergie la lapte.
Forma de prezentare: 80g