Toate gamele adecvate de ciocolata au nevoie de o varianta clasica si incontestabila cu nuci. Versiunea vegana IChoc a ciocolatii cu nuci este plina pana la refuz cu jumatati de alune prajite in mod delicios.
Beneficii:
- Risipa de ambalaj este daunatoare! De aceea, IChoc ambaleaza ciocolata intr-un mod cat mai ecologic posibil. Se utilizeaza o alternativa de folie naturala care seamana cu plasticul, dar este facuta din fibre de lemn obtinute in mod sustenabil. In conditii optime, folia poate fi chiar compostata acasa in 50 de zile. Cutia exterioara din carton este realizata din lemn provenit din paduri sustenabile si este imprimata exclusiv cu cerneluri fara uleiuri minerale;
- Contine note suplimentare si impresionante de hrisca si ulei de migdale pretios;
- Ingrediente 100% organice;
- Indulcita cu zahar de sfecla.
Ingrediente: zahar de sfecla*, unt de cacao* 21%, alune* (prajite) 20%, faina de hrisca*, masa de cacao* 8,8%, faina de alune tigrate*, ulei de migdale* 2%, pasta de alune*, sare de mare*, extract de vanilie bourbon*.
* din agricultura ecologica certificata.
Precautii: Poate contine alte fructe cu coaja lemnoasa, lapte si gluten. Nu este potrivit pentru persoanele cu alergie la lapte. A se proteja impotriva caldurii. Alergeni: gluten, lapte, alune, ulei de migdale, pasta de alune.
Forma de prezentare: 80g