Coaja de portocala Ecologica/Bio de la Niavis este un ingredient esential pentru adaugarea unei arome naturale si citrice in preparatele tale culinare. Obtinuta din portocale cultivate ecologic din Spania, fara utilizarea pesticidelor sau a altor substante chimice, aceasta coaja de portocala pastreaza toata prospetimea si beneficiile nutritionale ale fructului. Fie ca este folosita in deserturi, bauturi, sosuri sau marinari, coaja de portocala adauga o nota vibranta si dulceaga fiecarui preparat, oferindu-i un gust autentic si rafinat
Beneficii:
- Fara aditivi: Coaja de portocala este pura, fara adaosuri sau conservanti.
- Este ideala pentru diverse utilizari culinare, de la deserturi si bauturi la sosuri si marinari;
- Ambalaj practic: Punga de 50g este usor de depozitat si pastreaza coaja de lamaie proaspata pentru o perioada lunga de timp;
- Nu contine gluten sau alti alergeni.
Ingrediente: 100% coaja de lamaie*
* Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Informatii nutritionale/100g:
Energie............257.0kcal/1068.0kj
Grasimi............0.8g
din care grasimi saturate......0.0g
Glucide..........34.9g
din care zaharuri.................23.2g
Proteine...........4.7g
Fibre ...............45.6g
Sare................0.03g
Mod de utilizare: Se poate adauga la diferite deserturi, aluaturi, bauturi sau sosuri.
Precautii: Acesta este un produs natural, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere. A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: 50g