Crema de cacao si alune italiene fara zahar adaugat o crema tartinabila delicioasa facuta cu cele mai bune alune italiene si cacao de buna calitate. Dulceata naturala provine din eritritolul organic, substanta naturala extrasa din porumb cu un proces de fermentare, similar cu maturarea fructelor. Crema fara gluten, lapte sau ulei de palmier.
Ingrediente: *ulei de floarea-soarelui, *Pasta de alune 15%, *faina de orez, indulcitor: * eritritol, *pudra de cacao degresata 12%, *inulina de agave, *unt de cacao
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de nuci si anume: migdale (Amygdalus communis L.), alune (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci de caju (Anacardium storico), nuci pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci macadamia sau nuci Queensland (Macadamia ternifolia).
Mod de utilizare: delicioasa intinsa pe paine, pentru a fi adaugata la deserturi si inghetata sau pentru prepararea clatitelor.
Precautii: consumul exagerat poate avea efect laxativ.
Forma de prezentare: 200g