Coacazele au proprietati depurative, sudorifice, stomahice, antireumatice, antiinfectioase si cicatrizante. Efecte benefice in: anemie, surmenaj, insuficienta cardiaca şi respiratorie, pneumonie, gastrita, hipertensiune arteriala, ulcer, colita, diaree cronica, dizenterie, boli reumatice, pielonefrite, celulita, ateroscreloza, obezitate, tulburari circulatorii, boli oculare, insomnii si afectiuni ale sistemului nervos.
Dulceata de coacaze negre Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a coacazelor negre. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 60 g fruct / 100 g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios. Fara arome adaugate, fara E-uri, 100% fruct, coacaze negre culese si sortate cu grija, 0% zahar adaugat.
Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic) conservata prin pasteurizare usoara, reteta autentica.
Ingrediente: Coacaze negre - minim 60%, suc din struguri cu pulpa 35% - concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60°, pectina din coji de citrice, apa. Preparat cu 60 g fructe pentru 100 g de produs finit.
Forma de prezentare: borcan sticla 360g