Faina de grau, obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (macinare cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.
Ingrediente: Grau moale macinat*.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica, provenit din comert echitabil controlat
Alergeni: contine gluten.
Mod de consum: Se utlizeaza de preferinta la patiserie pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.
Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Tara de origine: Franta.
Certificator: Ecocert FR-BIO-01.
Forma de prezentare: 1kg.