Primeal
(37)Afisare 24 din 37 rezultate
- Faina de grau, obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (macinare cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara.
- Siropul de artar este un produs bio unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezonului.
- Acest produs bogat in fibre este fabricat in mod traditional: graul se tine la aburi, apoi este uscat si ulterior este zdrobit.
- Chipsuri de porumb bio garantat fara gluten sau alergeni, cel mai simplu snack la indemana dumneavoastra.
- Un cub concentrat foarte practic pentru gatit.
- Leguma provenita din regiunea mediteraneana nautul este bogat in proteine, fibre, saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier) si in complexul de vitamine B.
- Melasa este un produs secundar al procesului de rafinare a zaharului din trestia de zahar sau sfecla de zahar.
- Fulgii de ovaz mari Primeal sunt un produs prefiert la aburi si laminat intre doi cilindri, care se preteaza la numeroase preparate rapide.
- Turtite de porumb foarte fine si crocante cu gust de pop corn.
- Un cub concentrat foarte practic pentru gatit.
- Produs bio prefiert care se adapteaza la numeroase produse cu preparare rapida.
- Alternativa completa pe baza vegetala pentru toti cei care doresc sa-si varieze dieta si sa se bucure de produse sanatoase, in orice moment al zilei!
- Produs bio bogat in fibre, sursa vegetala importanta de proteine.
- Orezul basmati integral este un orez cu bobul fin si alungit care creste la poalele muntilor Himalaya.
- Desi de origine chineza, exista ferme in Italia unde orezul negru este cultivat sub numele de „riso venere”.
- Gustare usoara si crocanta din orez de Camargue, origine protejata Camargue Franta.
- Siropul de agave este un lichid dulce de culoare maro aurie, un zahar natural obtinut prin concentrarea sevei din miezul agavei, un cactus originar provenit din Mexic.
- Parfumate natural cu busuioc si sfecla rosie uscat si maruntita, chiar inainte de incorporarea lor in grisul de grau dur, acest paste (fara tomate) sunt consumate de preferinta fara sos, insotite de ulei de masline sau un pic de unt.
- Tapioca are un gust neutru si putere de coagulare foarte mare, ceea ce o face extrem de usor de folosit ca si liant si agent de ingrosare in alimente dulci si sarate.
- Zahar brun nerafinat. Nerafinarea acestui produs permite pastrarea bogatiei sale naturale in saruri minerale.
- Fulgii de ovaz mici Primeal sunt un produs prefiert la aburi si laminat intre doi cilindri, care se preteaza la numeroase preparate rapide.
- Produs bio cu textura fina acest gris fin de grau dur integralce se utilizeaza pentru prepararea de gnochi, cnele, prajituri cu gris, paine si patiserie sau pizza.
- Convenabil pentru a preparara o mamaliga traditionala.
- Rondele de hrisca fara gluten, bogate in fibre si proteine, preparate exclusiv din hrisca organica si foarte putina sare.