Primeal

  (37)
Primeal

Sorteaza:

Afisare 24 din 37 rezultate

  • Fulgii de ovaz mari Primeal sunt un produs prefiert la aburi si laminat intre doi cilindri, care se preteaza la numeroase preparate rapide.
  • Leguma provenita din regiunea mediteraneana nautul este bogat in proteine, fibre, saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier) si in complexul de vitamine B.
  • Turtite de porumb foarte fine si crocante cu gust de pop corn.
  • Desi de origine chineza, exista ferme in Italia unde orezul negru este cultivat sub numele de „riso venere”.
  • Alternativa completa pe baza vegetala pentru toti cei care doresc sa-si varieze dieta si sa se bucure de produse sanatoase, in orice moment al zilei!
  • Parfumate natural cu busuioc si sfecla rosie uscat si maruntita, chiar inainte de incorporarea lor in grisul de grau dur, acest paste (fara tomate) sunt consumate de preferinta fara sos, insotite de ulei de masline sau un pic de unt.
  • Siropul de agave este un lichid dulce de culoare maro aurie, un zahar natural obtinut prin concentrarea sevei din miezul agavei, un cactus originar provenit din Mexic.
  • Fulgii de ovaz mici Primeal sunt un produs prefiert la aburi si laminat intre doi cilindri, care se preteaza la numeroase preparate rapide.
  • Produs bio bogat in fibre, sursa vegetala importanta de proteine.
  • Orezul basmati integral este un orez cu bobul fin si alungit care creste la poalele muntilor Himalaya.
  • Gustare usoara si crocanta din orez de Camargue, origine protejata Camargue Franta.
  • Rondele de hrisca fara gluten, bogate in fibre si proteine, preparate exclusiv din hrisca organica si foarte putina sare.
  • Zahar brun nerafinat. Nerafinarea acestui produs permite pastrarea bogatiei sale naturale in saruri minerale.
  • Tapioca are un gust neutru si putere de coagulare foarte mare, ceea ce o face extrem de usor de folosit ca si liant si agent de ingrosare in alimente dulci si sarate.
  • Produs bio cu textura fina acest gris fin de grau dur integralce se utilizeaza pentru prepararea de gnochi, cnele, prajituri cu gris, paine si patiserie sau pizza.
  • Convenabil pentru a preparara o mamaliga traditionala.

Aviz