Produs certificat biodinamic (Demeter) si ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7). Ideala pentru preparate precum budinci, clatite, galusti, etc.
Ingrediente: faina integrala de orez*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica 1406 Kj/332 kcal; Grasimi (g) – 3 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,6; Glucide (g) – 67,0 Din care zaharuri (g) - 1,7; Fibre (g) – 3,6; Proteine (g) – 7,5; Sare (g) – mai putin de 0,01.
Mod de consum: Budinca de orez pentru 2 persoane: 500 ml lapte sau 350 ml bautura de soia, 50 g faina de orez, un varf de cutit de sare, un varf de cutit de vanilie burbon, unt, scortisoara si zahar. Faina de orez, zaharul, sarea, vanilia se dizolva in jumatate din cantitatea de lapte, amestecand continuu pentru a nu face cocoloase. Restul de lapte se fierbe. Se adauga amestecul de faina de orez peste lichidul fierbinte si se amesteca in tipul fierberii pana la obtinerea unei paste consistente. Serviti cu unt topit, scortisoara si zahar. Delicios cu gem de visine.
Forma de prezentare: 500g.