Bauckhof
(32)- Pesmetul este facut fara drojdie si are un gust crocant si crocant.
- Budinca de gris la care trebuie doar sa adaugati lapte sau bautura din soia. Pe ambalaj veti gasi mai multe variante de preparare si retete din bucataria Bauckhof.
- Mix de seminte fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie.
- Un mix de faina fara gluten, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea rapida a chiflelor fara gluten.
- Produs certificat biodinamic (Demeter) si ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7). Ideala p
- Fulgi de porumb fara gluten de calitate organica, Demeter. Fulgii sunt rulati in mod traditional si raman crocanti mai mult timp. Acestia provin din porumb cultivat si procesat controlat fara gluten.
- Baza ideala pentru cerealele preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
- Ideal pentru galuste sau deserturi fine, fara coloranti si conservanti.
- Se poate face fara lapte si oua, pentru 6 brownies mari sau 12 mici. Produs controlat fara gluten.
- Mix din faina pentru prepararea rapida a prajiturii cu mere.
- Cerealele utilizate au fost macinate separat, se proceseaza doar produse fara gluten pe aceasta moara. Moara es
- Bauckhof, promotor al agriculturii ecologice in Germania, va ofera un produs realizat 100% din pulpa nucii de cocos, cu un gust usor dulce, delicat, ideal atat pentru bauturi cu aroma de cocos, cat si pentru aromatizarea produselor de patiserie.
- Mix de faina fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
- Mix de cereale si fulgi imbracati in ciocolata neagra, fara conservanti, fara coloranti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
- Un amestec de musli cu multe fructe diferite (45% caise, smochine, mere, zmeura si stafide). Bilele si fulgii pe care ii contine sunt obtinuti din cereale fara gluten, precum porumb, orez, amarant, quinoa si hrisca.
- Ideala pentru prepararea in casa a hranei bebelusilor, copiilor sau a batranilor. Se poate consuma rehidratat cu apa, lapte sau lapte vegetal.
- Faina de naut organica este ideala pentru falafel, piureuri si clatite. De asemenea, este potrivita ca un plus valoros pentru paine, produse de patiserie, pizza si chiftelute.
- Faina de ovaz organica Bauckhof contine toate componentele cerealelor integrale si este certificata fara gluten.
- Fulgii de hrisca sunt ideali pentru prepararea de muesli, terciuri si chiftelute. Fulgii provin din hrisca cultivata si procesata in spatii controlate, linie de productie controlata, garantat fara gluten.
- Un mix de fainuri integrale, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea unei paini crocante si gustoase fara gluten. Ideala pentru masina automata de paine.
- In moara noastra amestecam fulgii macinati cu fulgi intregi - pentru o consistenta optima de terci, catifelata si cremoasa.
- Faina de soia fara gluten este potrivita pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose, pentru bucataria fara gluten. Este potrivita ca inlocuitor al oualor.
- Musli pentru micul dejun fara zahar adaugat, din ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Aliment usor de digerat, fara gluten. Hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie.