Faina de ovaz are o textura moale si o aroma subtila de nuca, fiind bogata în substante nutritive cu efecte benefice asupra sanatatii.
Beneficii:
- Produs ecologic, vegan, non GMO, fara gluten si fara alti alergeni;
- Contine magan, fosfor, fier, zinc si alte minerale esentiale pentru buna functionare a organismului;
Ingrediente: 100% faina de ovaz fara gluten*. Informatii nutritionale/100g: Energie 1533kj/364kcal, Grasimi 6.9g din care grasimi saturate 1.2g, Glucide 56g din care zaharuri 1.3g, Fibre 11g, Proteine 14g, Sare 0g.
*Ingredient provenit din agricultura ecologica
Mod de utilizare: se adauga la prepararea diferitelor deserturi precum clatite, tarte, crumble, chec, briose, torturi sau chiar si paine.
Precautii: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. Deoarece acesta este un produs agricol, pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Forma de prezentare: 250g