Faina integrala de orez este obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de orez. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Aceasta este recomandata in stari anemice si de slabiciune.
Beneficii:
- Ajuta la remineralizarea organismului.
- Micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului.
- Confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta.
- Reduce riscul de anemie si formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi).
Compozitie:
Orezul nu contine gluten, fiind un aliment versatil si de benefic. Faina de orez contine:
- Minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan);
- Antioxidanti;
- Fibre;
- Complex de vitamina B;
Mod de consum: Cu ajutorul fainei integrale de grau se pot prepara clatite, budinci, precum si preparate de panificatie.
Forma de prezentare: Punga de 500g