Fulgii de ovaz sunt alegerea ideala pentru a fi consumati cu lapte, iaurt sau pentru a fi folositi la prepararea produselor de patiserie avand o consistenta usoara, maruntita, ce permite hidratarea rapida. Acest produs este indicat sportivilor. Sunt o sursa consistenta de proteine, fibre alimentare si vitamine din complexul B.
Ingrediente: Fulgi de ovaz integral. Poate contine urme de: lapte, soia, susan, fructe cu coaja lemnoasa, arahide, mustar. A se pastra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui si de inghet.
Produs ambalat si distribuit intr-un sistem de management integrat certificat calitate (ISO 9001:2015), siguranta alimentului (ISO 22000:2018), mediu (ISO 14001:2015).
Declaratie nutritionala (valori medii) pentru 100g: Valoare energetica: 1566 kJ/372 kcal; Grasimi: 7,00g; din care acizi grasi saturati: 1,30g; Glucide: 58,7g; din care zaharuri: 0,70g; Fibre: 10,0 g; Proteine: 13,5g; Sare: 0,01g; Vit. B1:0,402mg (37% VNR); Vit. B6: 0,38mg (27% VNR); Magneziu: 124mg (33% VNR); Fier: 4,6mg (33% VNR); Zinc: 3,75mg (38% VNR).
(VNR-valoarea nutritionala de referinta).
Forma de prezentare: Punga de 1 kg