Fulgii de ovaz sunt o sursa buna de carbohidrati, fibre si beta-glucan. Acestia mai contin si proteine, grasimi, vitamina B1, vitamina B5, mangan, fosfor, magneziu, cupru, fier, zinc, cantitati mici de calciu, de postasiu, de vitamina B6 si de vitamina B3.
Proprietati:
- Fulgii de ovaz sunt bogati in fibre insolubile, cat si fibre solubile, extrem de benefice sanatatii. O sursa excelenta de nutrienti, fulgii de ovaz au in compozitia lor vitamina E, cat si vitamine esentiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovaz se numara magneziu, fier, cupru, calciu si zinc. De asemenea, ovazul este o sursa excelenta de proteine.
- Mentin inima sanatoasa, controleaza colesterolul, controleaza nivelul glicemic, controleaza hipertensiunea, ajuta la scaderea in greutate, bun tratament pentru constipatie.
Ingrediente: 100% fulgi de ovaz.
Mod de consum: Pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse preparate.
Avertizari: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: Punga de 250g