Fulgii de ovaz sunt realizati din cerealele integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de ovaz. Sunt 100% naturali, obtinuti la temperaturi care nu afecteaza compozitia initiala a bobului de ovaz.
Fulgii de ovaz sunt realizati din cerealele integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de ovaz. Ovazul a devenit tot mai popular in ultima perioada, fiind considerat in trecut un aliment destinat preponderent animalelor. Cu beneficii complexe, se consuma cel mai usor sub forma de fulgi.
Sunt 100% naturali, obtinuti la temperaturi care nu afecteaza compozitia initiala a bobului de ovaz.
Sunt satiosi, au gust placut si confera organismului o doza considerabila de vitamine de tip B si minerale. Contribuie la procesul de slabire, datorita fibrelor din compozitie. Curata aparatul digestiv si contribuie la scaderea nivelului colesterolului rau (LDL). Dau energie, vitalitate, pot ajuta la mentinerea unui sistem vascular sanatos.
Fulgii de ovaz nu contin gluten. Acesta este produs intr-o unitate care proceseaza si ambaleaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan si telina.
Mod de consum:
Fulgii de ovaz se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului: in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti sau sarmale.
Au gust placut si discret, imprumuta din aroma fructelor si a semintelor alaturi de care sunt serviti.
Forma de prezentare: punga de 500g