Lintea rosie face parte din familia leguminoaselor si este considerata una dintre cele mai bogate surse de proteine alaturi de soia, fasole si mazare. Datorita proprietatilor sale nutritive valoroase, nutritionistii recomanda ca aceasta leguma sa nu lipseasca din dieta noastra alimentara. Produsul nu contine alergeni.
Ingrediente:
- 100% Linte Rosie.
- Informatii nutritionale/100g: Energie (358kcal/1499kj), Grasimi (2.17g din care grasimi saturate: 0.38g) Carbohidrati (63.1g din care zaharuri: 2.03g), Proteine (23.91g), Fibre (10.8g) Sare (0.02g).
Mod de consum: Se spala lintea, dupa care se pune la fiert in apa intr-un raport de 1:2 (o portie linte si 2 portii apa) pentru aproximativ 25 de minute.
Avertizari:
- Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
- A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: Punga cu 1000g