De peste 90 ani Gerble extrage din natura cele mai bune ingrediente, nutrienti esentiali pentru o stare de bine. Prajitura fara gluten si fara lactoza, cu oua este destinate celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten si/sau fara lactoza. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestive dificila, probleme de tranzit, etc.) sau de alta natura (probleme de piele, etc.) Lant de productie garantat fara gluten. Gama Gerble fara gluten este recomandata de Asociatia Franceza a Intolerantilor la Gluten.
Ingrediente: Oua 29%, ulei de rapita,amidon de cartofi, faina de orez 13%,zahar,dextroza,umidifiant( glicerol), sirop de glucoza, aroma,fibre de cicoare: inulina, arome, agenti de crestere:guma de guar, amidon de orez, emulsificatori: lecitina, sare, alcool etilic, acidifiant: acid citric, afanatori: carbonat de sodiu.
Fabricat intr-o unitate care utilizeaza soia si nuci.
Valorinutritionale/100g: Valoare energetica – 1721Kj/412kcal; Grasimi (g) – 22 din care acizi grasi saturati (g) 2,2; Glucide (g) – 49; din care zaharuri (g)- 21* din care Polioli (g) – 6,2; Fibre (g) – 4; Proteine (g) – 5*; Sare (g) – 0,6.
*Consumul zilnic de referintapentru un adult obisnuit (8400kj/ 2000kcal).
Forma de prezentare: 180g.