Gerble Expert Dietetic

  (35)
Gerble Expert Dietetic

Sorteaza:

Afisare 24 din 35 rezultate

  • Produs intr-o unitate ce utilizeaza nuci, lupin, oua, lapte, susan si soia. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
  • Biscuiti sandwish cu cacao si indulcitor. Contine maltitol, avand un impact redus asupra glicemiei.
  • Biscuiti bogati in magneziu (2 biscuiti = 19% din consumul zilnic de referinta; magneziul contribuie la reducerea oboselii), vitaminele E (rol antioxidant), B1, B9, sursa de vitaminele B5, B6 si PP, cu -35% zaharuri si -82% acizi grasi saturati, comparativ cu media biscuitilor din piata.
  • Biscuiti cu miere, bogati in fibre. Fara coloranti, fara conservanti (conform reglementarilor in vigoare), arome exclusiv naturale, fara ulei de palmier. Cu pana la 50%* mai putine zaharuri si pana la 79%* mai putini acizi grasi saturati *comparativ cu media biscuitilor de pe piata. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Sursa de magneziu si sursa de vitamine B2,B5,B6.
  • Biscuitii au un continut redus de zaharuri (-87%), comparativ cu biscuitii obisnuiti. Cu maltitol, impact redus asupra glicemiei. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor de zahar determina o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu alimentele continand zahar.
  • Batoane cu aport glucidic si migdale, special concepute pentru nevoile nutritionale ale sportivilor, in timpul unui efort muscular, in cadrul unei competitii sau in conditii climaterice speciale. Bogat in glucide, sursa de vitamina B1. Vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal. Fara coloranti.
  • Biscuiti umputi cu pasta de smochine fara adaos de zaharuri, cu indulcitori. Cu continut redus de zaharuri (-86% comparativ cu biscuitii obisnuiti). Cu maltitol: impact redus asupra glicemiei. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor de zahar determina o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu alimentele continand zahar. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos.
  • Pandispan umplut, fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten. Destinat celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit.) sau de alta natura (probleme de piete). Lant de productie garantat fara gluten.
  • Contine zaharuri naturale prezente in ingredientele produsului.
  • Acest produs are cu 52% mai putine zaharuri si 64% mai putin acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor similari din piata fiind ideali pentru micul dejun.
  • Contine maltitol care are un impact redus asupra glicemiei. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor de zahar determina o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu alimentele continand zahar.
  • De peste 90 de ani credem ca o alimentatie sanatoasa este un drept al fiecaruia dintre noi si ne straduim zi de zi sa va ajutam sa faceti acele alegeri alimentare corecte pentru o stare de bine a intregii familii.
  • Un biscuit contine 47kcal. Fara zahar adaugat si cu continut scazut de acizi grasi saturati (-73% fata de majoritatea biscuitilor de pe piata). Cu maltitol ce are impact redus asupra glicemiei.
  • Biscuiti cu pepite de ciocolata si cu lapte, din faina de grau netratata chimic in timpul stocarii.
  • Biscuiti cu ciocolata, bogati in fibre. Fara coloranti, fara conservanti (conform reglementarilor in vigoare), arome exclusiv naturale, fara ulei de palmier. Cu pana la 46% mai putine zaharuri si pana la 68% mai putini acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor de pe piata. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.Sursa de magneziu si sursa de vitamine B2,B5,B6.
  • Fursecuri cu pepite de ciocolata si alune de padure, cu indulcitori, fara zaharuri,. Cu maltitol: impact redus asupra glicemiei. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor pentru zahar determina o crestere mai mica a nivelului de glucoza din sange in comparatie cu alimentele continand zahar. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
  • Biscuiti cu tableta de ciocolata cu lapte, cu indulcitori, fara adaos de zaharuri. Cu continut redus de zaharuri (-80% comparativ cu biscuitii obisnuiti). Cu maltitol: impact redus asupra glicemiei. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor de zahar determina o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu alimentele continand zahar. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos.
  • Batoane cu aport glucidic si merisoare, special concepute pentru nevoile nutritionale ale sportivilor, in timpul unui efort muscular, in cadrul unei competitii sau in conditii climaterice speciale. Bogat in glucide, sursa de vitamina B1, sursa de vitamina E. Vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Fara coloranti.
  • Ciocolata cu lapte, cu continut redus de zahar, cu indulcitor. Gama Glucoregul este destinata regimurilor hipoglucidice. Produsul poate fi recomandat de medic in componenta regimurilor diabeticilor.
  • Contine zaharuri prezente in mod natural in ingrediente. Produs intr-o unitate ce utilizeaza arahide, nuci, oua, lapte, susan si gluten.
  • De peste 90 ani Gerble extrage din natura cele mai bune ingrediente, nutrienti esentiali pentru o stare de bine.
  • De peste 90 ani Gerble extrage din natura cele mai bune ingrediente, nutrienti esentiali pentru o stare de bine.
  • Biscuiti cu miere si faina de castane, sursa de omega 3. Contin cu 58% mai putine zaharuri si 79% mai putini acizi grasi saturati, comparativ cu media biscuitilor din piata.
  • Biscuiti cu seminte de chia ce au un continut redus de acizi grasi, reprezantand o sursa de Omega 3.

Aviz