Pandispan umplut, fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten. Destinat celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit.) sau de alta natura (probleme de piete). Lant de productie garantat fara gluten.
Ingrediente: Oua – 23%, zahar, grasime de palmier nehidrogenata, faina de orez 10,5%, amidon din cartofi, dextroza, agent de umezire (glicerol), fructoza, sirop de glucoza, inulina, arome (alcool etilic), amidon de orez, agenti de afanare (difosfati, carbonati de sodiu, fosfati de calciu), cacao degresata pudra 0,7%, agenti gelatinizanti (alginat de sodiu, pectine), emulsifiant (guma guar), albus de ou pudra 0,3%, agent de intarire (clorura de calciu), sare.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1763Kj/422kcal – 21%*; Grasimi (g) – 22/31%* din care acizi grasi saturati (g) 11/55%*; Glucide (g) – 53/20%* ; din care zaharuri (g)- 28/ 31%* din care Polioli (g) – 5,0; Fibre (g) – 1,7; Proteine (g) – 4,1/8%*; Sare (g) – 0,75/13%.
Mod de utilizare: La gustare sau mic dejun, alaturi de un produs lactat sau o bautura calda, aceste mini-checuri cu umplutura fina de crema de ciocolata cu alune va vor incanta la fiecare degustare.
Forma de prezentare: Pachet cu 210g