Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garantie a calitatii. Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic.
Beneficii:
- Stimuleaza pofta de mancare;
- Echilibreaza procesul de digestie.
Ingrediente: 100% miere de salcam.
Mod de utilizare:
Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate (cu fructe, branza de vaci, etc), fara a fi prelucrata termic.
Pentru cei mici se poate amesteca cu pudra de roscove, si pentru cei mari cu cacao si nucile favorite si avem un deliciu garantat.
Mierea este un produs apicol obtinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Dovezi ale utilizarii mierii exista inca din antichitate, aceasta fiind folosita atat alimentar, cat si terapeutic, datorita bogatelor sale proprietati. Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garantie a calitatii.
Forma de prezentare: borcan de sticla cu 400g