Mierea poliflora imprumuta din proprietatile terapeutice ale plantelor medicinale din care se obtine. Obtinuta din nectarul mai multor specii de flori, variaza in privinta aromei si a culorii in functie de tipul predominant de floare.
Proprietati:
- Este bogata in vitaminele B, C si K, fier, calciu si potasiu. Mierea poliflora stimuleaza apetitul, faciliteaza procesul digestiv, imbunatateste activitatea inimii si a ficatului, duce la cresterea procentului de hemoglobina din sange si este un remediu excelent pentru oboseala fizica si psihica.
- Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei datorita continutului bogat in fier. De asemenea, un consum regulat de miere poliflora poate preveni problemele de crestere si demineralizare a oaselor.
- Cristalizarea mierii este un proces natural ce poate aparea uneori, fara sa afecteze calitatea produsului. Pentru decristalizare introduceti produsul intr-un recipient cu apa calduta.
Avertizari: A se pastra la temperatura camerei, in loc uscat, ferit de razele soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Forma de prezentare: Borcan de 430g