Migdalele fara gluten sunt o sursa de energie si grasimi sanatoase, fibre, proteine, antioxidanti, vitamine si minerale importante pentru mentinerea sanatatii.
Proprietati:
- Sunt potrivite pentru dietele raw, vegan/vegetarian, respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu au fost iradiate. Sunt testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminate.
- Fiind un produs ecologic si crud, asigura o biodisponibilitate mai ridicata a nutrientilor. Sunt bogate in vitamina E, contribuind la imbunatatirea aspectului pielii, a parului si a unghiilor. De asemenea, contin si o cantitate mare de calciu, foarte bun pentru intarirea oaselor. Nu contin organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante. Produsul este ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
- Datorita continutului de fibre, migdalele pot ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal. In coaja migdalelor s-au identificat 20 de flavonoide cu efect puternic antioxidant.
Ingrediente:
- 99.5% struguri albi Sultana ecologici fara seminte, 0.5% ulei de floarea soarelui ecologic.
- Valori nutritionale pentru 100g: 626Kcal/2.619kj, grasimi 56.3g, din care saturate 6.3g, trans-saturate 0g, carbohidrati 13.8g, din care zaharuri 2.3g, fibre 11.3g, proteine 21.7g, sare 0,005g..
Mod de consum:
- Pot fi rontaite ca atare, adaugate in muesli/granola, deserturi sau ca un topping surprinzator in salate si alte feluri de mancare.
- Dupa deschidere, pastrati produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa, ferit de umiditate si de razele directe ale soarelui.
Forma de prezentare: 200g