Semintele bio sunt usor aromate, cu o nota placuta de nuca. Ideale ca topping-uri pentru salate, in smoothie-uri, rulouri de vara si sosuri.
Cultivarea semintelor reprezinta cea mai usoara metoda de a avea la indemana vitamine importante, minerale, microelemente, substante vegetale secundare si fibre in orice anotimp al anului- mereu proaspete si recoltate “regional” chiar de pe pervazul de acasa.
Ingrediente: Seminte de linte (Lens culinaris), seminte de fasole Mung (Vigna radiata), seminte de fasole Azuki (Vigna angularis). 100% provin din agricultura ecologica
Mod de utilizare:
- Inmuiati inainte de germinare.
- Clatiti bine cu apa curata inainte de consum.
- Este posibila formarea radacinilor fibroase.
- Utilizati 2 linguri de seminte pe tava de seminte sau borcan de germinat.
- Inmuiati timp de doisprezece ore.
- Udati de doua ori pe zi si recoltati dupa 3-5 zile.
- Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Forma de prezentare: 1 pachet de 40g