Doctorul Maximilian Oskar Bircher-Benner a descoperit, in jurul anului 1900, ca poate servi pacientilor sai o masa usoara de seara compusa din fulgi de cereale si un amestec de fructe, pentru un aport echilibrat de vitamine si fibre si o digestie sanatoasa. In prezent exista o varietate de musli, se folosesc in principal ca mic-dejun.
Beneficii:
- Satisface nevoia de nutrienti si fibre a organismului si ofera organismului energie la primele ore ale zilei.
- Un mic dejun echilibrat, fara zahar. Fibrele asigura o digestie usoara si o senzatie de satietate de durata. Uleiurile vegetale din caju, semintele de dovleac si cele de floarea soarelui aduc beneficii complexe creierului si pielii.
Compozitie: fulgi de porumb fara zahar, stafide, goji, caju, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui.
Mod de administrare:
Se consuma ca gustare in diminetile aglomerate. Poate fi combinat cu fulgi de cereale pentru a prepara propria reteta de musli.
Forma de prezentare: 150g