Acest orez parfumat creste la poalele Himalayei, fiind unul dintre cele mai bune soiuri.
Beneficii:
- Potrivit pentru a gati orez la tigaie, supe, salate si, bineinteles, ca un delicios acompaniament pentru peste, carne sau legume.
Ingrediente:
Orez alb basmati.*
*din agricultura ecologica certificata.
Valori nutritionale per 100g: energie: 1,504 kJ / 354 kcal; grasimi: 0.4 g, din care saturate - 0.1 g; carbohidrati: 80g, din care zaharuri - 0.2g; proteine: 6.7g; sare: 0.02g.
Mod de utilizare (pentru 4 persoane): Spalati 2 cani de orez basmati alb. Puneti-le la fiert cu 4 cani de apa, putina sare si 4 linguri de unt sau ulei, la foc mediu. Fierbeti orezul cu capacul inchis la nivelul cel mai scazut, aproximativ 20 de minute.
Atentionari: A se pastra intr-un loc uscat, ferit de caldura.
Forma de prezentare: 500g