Mix faina pentru produse de panificatie, fara gluten, fara lactoza si fara oua, special conceput pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Garantat fara gluten. Potrivit pentru paine, chifle, baghete, pizza.
Ingrediente: Amidon de porumb, faina de orez,proteina din mazare, proteine din soia, faina de hrisca, glucoza, fibre de mar, fibre de mazare, sare.
Mod de utilizare: Reteta pentru paine: 500g mix de faina fara gluten Balviten, 10g de drojdie proaspata, 500ml apa, 1 lingura de ulei, 1 lingurita de sare. Amestecati intr-un bol incapator, 500g de faina fara gluten, apa, sare si drojdia dizolvata in putina apa in prelalabil. Dupa ce amestecati toate ingredientele, adaugati uleiul si framantati pana se creaza un aluat omogen, Puneti aluatul intr-un vas termorezistent uns cu ulei si acoperiti cu un prosop pentru 30 minute sau pana isi dubleaza volumul. Preincalziti cuptorul la 200ºC, puneti un vas cu apa pe raftul de jos al cuptorului, ungeti aluatul cu apa si bagati la cuptor pe raftul din mijloc pentru 50 minute. Dupa coacere, scoateti painea din forma si lasati sa se raceasca.
Forma de prezentare: 1000g