Untul de arahide contine aproximtiv 8% fibre alimentare, cu ajutorul carora regleaza nivelul zaharului din sange si reduce colesterolul "rau". Untul din arahide este crocant, datorita bucatilor de arahide pe care le are in compozitie. Poate fi consumat pe paine dimineata, folosit in prepararea cremelor, smoothie-urilor sau a budincilor. Este bogat in proteina vegetala, fiind recomandat copiilor aflati în crestere, sportivilor sau persoanelor care au un stil de viata activ.
Ingrediente: Arahide 90%, zahar, ulei de alune, sare, stabilizator E471 (origine vegetala).
Mod de consum: Poate fi consumat in perioadele de post, dar si in afara acestora. Este recomandat femeilor insarcinate, avand in vedere continutul de acid folic al arahidelor, si chiar si celor care alapteaza.
Avertizari: Pastrarea la temperaturi scazute a unui borcan cu unt de arahide inceput ii prelungeste termenul de valabilitate: de la 3 luni (tinut in camara) pana la 9 luni (pastrat in frigider). Poate fi consumat oricand, dar este iubit mai ales de vegetarieni si extrem de apreciat de catre cei care tin post, date fiind valorile sale nutritive.
Forma de prezentare: Borcanel de 375g