Prima reteta de piscoturi vegane (de post) fabricate fara zahar adaugat, fara aditivi si cu fainuri integrale macinate la piatra de moara. Acestea pot fi consumate ca o gustare sanatoasa si delicioasa sau pot fi utilizate pentru a realiza preparatul tau preferat.
Beneficii:
- Produs realizat si ambalat manual, din ingrediente naturale, fara emulgatori, conservanti sau coloranti artificiali.
Ingrediente: must concentrat din struguri, faina integrala de grau, faina de orez, faina de ovaz, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui.
Valori nutritionale 100g: valoare energetica 1359 kJ /324 kcal; grasimi: 15g - din care acizi grasi saturati: 5g; glucide: 39g - din care zaharuri: 6g; proteine: 6.5g; sare: 0.05g.
Mod de utilizare: Piscoturile pot fi folosite ca baza pentru tiramisu la pahar sau pot fi consumate la micul dejun cu iaurt, lapte sau alaturi de cafea.
Precautii: A se pastra la loc uscat si racoros. Produs intr-o unitate unde se proceseaza soia, nuci, fructe cu coaja lemnoasa si fainuri care contin gluten. Valabilitate: 6 luni de la data fabricatiei.
Forma de prezentare: 130g