Semintele de creson au gust tipic picant de creson. Ele se germineaza rapid si sunt perfecte pentru incepatori in acest domeniu. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta si recoltate proaspat si „regional” din propria cultura.
Ingrediente: Seminte de creson* (Lepidium sativum)*= ingrediente provenite din agricultura ecologica
Mod de utilizare:
- Samanta formeaza mucus, de aceea nu este potrivita pentru paharul germinator.
- Ideal ca si condiment in salate, sosuri si mai ales pe paine
- Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat.
- Formarea radacinilor de fibre este posibila.
- Folositi 1 lingurita de seminte per strat de seminte.
- Inmuierea nu este necesara.
- Se presara cu apa o data pe zi si se recolteaza dupa 3-5 zile.
- Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Forma de prezentare: Pachet de 40g