Semintele bio de hrisca au un gust dulce cu o nota de nuca. Ideale ca topping-uri pentru salate, in smoothie-uri, rulouri de vara si sosuri. Cultivarea semintelor reprezinta cea mai usoara metoda de a avea la indemana vitamine importante, minerale, microelemente, substante vegetale secundare si fibre in orice anotimp al anului mereu proaspete si recoltate “regional” chiar de pe pervazul de acasa.
Ingrediente: Samanta de hrisca (Fagopyrum esculentum).100% provine din agricultura ecologica
Mod de utilizare:
- Inmuiati inainte de germinare.
- Clatiti bine cu apa curata inainte de consum.
- Este posibila formarea radacinilor fibroase.
- Utilizati 1 lingura de seminte pe tava de seminte sau borcan de germinat.
- Inmuiati timp de treizeci de minute pana la patru ore.
- Udati de trei-patru ori pe zi si recoltati dupa 1-2 zile.
- Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Forma de prezentare: 1 pachet de 40g