Semintele de fasole mung au o aroma dulce de nuca. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta si recoltate proaspat si „regional” din propria cultura.
Ingrediente: Seminte de fasole Mung * (Vigna radiata), *provin din agricultura ecologica certificata.
Mod de preparare: In spatele germenilor de soia cunoscuti din bucatele asiatice se gasesc adesea seminte de boabe incoltite, ideale pentru mancarurile wok, salate si in ambalaje.
Mod de utilizare:
- Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat.
- Este posibila formarea radacinilor fibroase.
- Folositi 2 linguri de seminte pentru fiecare pahar/recipient.
- Se inmoaie timp de 12 ore. Apa de doua ori pe zi si se recolteaza dupa 3-5 zile.
- Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Forma de prezentare: 1 pachet de 40g