Pastele noastre din orez bio se produc de la mijlocul lunii mai in Italia. Motivul acestei schimbari este inainte de toate unul ecologic (mai putine eforturi depuse pentru transport) si o flexibilitate mai ridicata.
Noile paste din orez sunt mai inchise la culoare decat pana acum, deoarece sunt produse din orez integral. Datorita acestui fapt rezulta un gust fin de cereale. Orezul bio pentru paste se cultiva in Italia. Pastele se fabrica pe o linie de productie proprie, pe care se produc doar produse fara gluten, tocmai pentru a garanta lipsa de gluten.
Beneficii:
- Fara gluten, marcate cu sigla „Fara gluten” a Societatii germane de Celiachie e.V. (DZG).
- Gust fin de cereale.
- Produse cu ajutorul formelor din bronz, iar datorita acestui fapt, pastele pot absorbi foarte bine sosurile.
- O alternativa delicioasa la pastele din grau dur, mai ales pentru persoanele cu intoleranta la gluten (celiachie).
Forma de prezentare: 1 pachet de 250g