Ulei obtinut prin presarea la rece a migdalelor dulci. Dupa presare, uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut. Uleiul de migdale dulci asigura lipidele necesare bunei functionari a stratului hidrolipidic al pielii. Produs netratat termic, vegan si vegetarian.
Beneficii:
- Previne imbatranirea pielii si netezeste ridurile;
- Sursa foarte bogata de vitamina A, B si E;
- Uz intern: tract digestiv, inima;
- Uz extern: tratamente de infrumusetare a pielii;
Compozitie: Studiile realizate au demonstrat ca uleiul de migdale contine grasimi bune in proportie de 62% omega 9, 29% omega 6 si 9% acizi saturati. Uleiul de migdale este o sursa foarte bogata de vitamina A, B si E.
Mod de utilizare:
Uleiul de migdale poate fi folosit ca ulei de corp dupa baie sau dus, aplicat si masat pe pielea umeda sau amestecat cu putina crema sau lotiune.
Pentru par, acesta poate fi masat pe scalp si pe firele de par inainte de spalarea parului.
Utilizarea uleiului de migdale in preparatele culinare: asemanator uleiului de masline din punct de vedere al proprietatilor, se poate folosi din plin in alimentatie.
Uleiul de migdale are un punct de ardere mare, de 216 °C, totusi nu este foarte indicat sa fie folosit la prajit, este potrivit in schimb pentru produsele de patiserie.
Recomandari: Uleiul de migdale este recomandat pentru uz intern datorita continutului bogat in vitamina E. El este folosit insa cu precadere in ingrijirea tenului si a parului, datorita proprietatilor sale excelente emoliente si hidratante.
Atentionari: Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte, susan, telina.
Forma de prezentare: sticluta de 50ml