Zaharul brun este o solutie optima pentru cei care isi doresc sa aleaga un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata, fiind 100% natural. Cel mai mare beneficiu al zaharului brun este faptul ca are un continut mult mai mare de vitamine si minerale, date de continutul de melasa.
Beneficii:
- Inlocuieste zaharul alb;
- Poate fi folosit la indulcirea tuturor alimentelor;
Zaharul brun nerafinat este obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius si are un continut ridicat de melasa.
Mod de utilizare:
- Se pot prepara diverse prajituri sau deserturi: tarte delicioase cu caramel, tort cu mere si fructe, chec cu rubarba si ghimbir, clatite.
- In lapte sau ceai, cu fulgi de cereale, musli sau alte alimente, zaharul melasa are un gust inconfundabil.
- Poate fi utilizat si in sosuri pentru salate, marinate pentru carne si peste, sau chiar ca un sirop turnat peste deserturi cu fructe proaspete.
- Contraste delicioase apar in combinatia cu fructe de padure rosii, citrice sau chiar legume: paste, conopida, dovleac sau cartofi dulci, inainte de coacerea la cuptor.
Recomandari:
- Recomandam pentru utilizare in special la prajituri, datorita gustului deosebit;
- Dupa deschidere, trebuie pastrat intr-un recipient etans din sticla, deoarece se intareste;
Forma de prezentare: Punga 1kg