Avand o textura unica si cremoasa, budinca de ciocolata este un desert des folosit in bucataria vegana.
Beneficii:
- Produsul nu contine alergeni.
- Nu contine gluten.
Ingrediente: amidon de porumb*, pudra de cacao cu continut redus de grasimi ( 20% )*
* = Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Informatii nutritionale/100g: Energie 1405.0kj/331.0kcal, Grasimi 2.3g din care grasimi saturate 1.4g, Glucide 73.0.0g din care zahar 0.5g, Proteine 4.8g, Fibre 0g, Sare 0.03g
Mod de utilizare: Pentru 4 portii, este nevoie de 500ml de lapte sau diferite bauturi vegetale (orez, soia, migdale) si 40g de budinca pudra.Cele 40g de pudra se dizolva in 100ml de lapte rece. In laptele ramas (400ml) se adauga 2 linguri de zahar sau inlocuitor al acestuia (aprox 40g ) si se pune la fiert. Amestecul de budinca si lapte rece se adauga in laptele fierbinte si se amesteca continuu aprox 2 minute. Se toarna in boluri si se lasa la racit.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: 100g.