Ceaiul de catina preparat din darnicia naturii este o incantare pentru trup si suflet.
Avand efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a ranilor, de stimulare a imunitatii si antioxidante, fructele de catina sunt utile ca tonic general, intr-o larga varietate de afecţiuni, in boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea racelilor, a bolilor cardiovasculare, si la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor in cancer. Ajuta la vindecarea ranilor si multor afecţiuni cutanate si susţine sanatatea pielii.
Ingrediente:
Flori de hibiscus, aronia, macese, fructe de catina 10%, coriandru, zmeura, mere, arome, miere de albine liofilizata.
Mod de preparare:
Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute.
Forma de prezentare: cutie cu 20 plicuri x 2 g ceai