Ceai cu ghimbir si lamai verzi ofera o gura de prospetime datorita aromei lamailor verzi, improspatata de ghimbirul picant, in combinatie cu Hibiscus rosu si fructe parfumate. Este un ceai reconfortant, cu efect tonic.
Ghimbirul este o planta medicinala cunoscuta din vechime. Acesta a fost utilizat ca remediu in medicina traditionala chineza si indiana de mai bine de 2 500 de ani. In medicina ayurvedica a fost folosit ca remediu natural carminativ, anti-colitic, pentru stimularea digestiei, pentru hemoroizi, boli cronice ale pielii, obezitate si sangerari anormale dupa nastere. In medicina traditionala chineza a fost si este recomandat in balonare, tuse, voma, diaree si reumatism.
Ingrediente:
Amestec de fructe in proportie variabila min. 50% (macese, coriandru, mere), flori de hibiscus, arome, rizomi de ghimbir 3%, coji de lamai verzi 1%.
Mod de preparare:
- peste 1 plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute acoperit.
Forma de prezentare:
Cutie cu 20 plicuri ceai