Migdalele sunt delicioase si pline de substante nutritive. Acestea sunt, de asemenea, o mare sursa de proteine pe baza de plante, o sursa de fibre si un supliment important de magneziu. Stimuleaza si sustin functionarea sistemului nervos. In uz intern sau extern, migdalele confera pielii suplete si fermitate, iar parului vitalitate si stralucire.
Beneficii:
- Migdalele crude au proprietati nutritive deosebite;
- Produsul este 100% natural, fara aditivi sau conservanti;
- Contribuie la ingrijirea parului si a pielii;
Compozitie: vitamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre.
Cum se consuma: Se pot consuma ca atare, dar sunt deosebit de bune si in diverse preparate raw vegan ca baza de preparare a blaturilor. De asemenea, se pot inmuia peste noapte 10 migdale si apoi se mixeaza, obtinandu-se un lapte delicios. Puteti si sa adaugati migdale decojite si tocate (nu prea marunt) pe deserturile preparate in casa, precum inghetata, prajituri ori torturi.
Recomandari: adaugati migdale in iaurt si in cerealele de la micul dejun, in salate ori serviti-le la gustari, deoarece sunt satioase si hranitoare.
Atentionari: Produsul poate contine gluten. Este produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina.
Forma de prezentare: Punga 150g