Fulgii de porumb, una dintre cele mai populare alternative pentru micul dejun din intreaga lume, fiind un ingredient accesibil, versatil, usor de pregatit, hranitor si nutritiv. Consumati mai ales in combinatie cu lapte, fructe (proaspete sau deshidratate), nuci si diverse seminte crude, fulgii de porumb sunt usor digerabili si iti ofera energie pentru intreaga zi. Fulgii de porumb pot constitui o gustare rapida sau un adaos la un preparat mai complex, alungand senzatia de foame. Sustin buna functionare a sistemului digestiv si contribuie la mentinerea sanatatii oculare, fiind o sursa bogata de carbohidrati complecsi.
Sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale.
Beneficii:
- Un mic dejun echibrat fara zahar;
- Un aport echilibrat de vitamine si fibre;
- Fara adaos de zahar;
- Sursa de nutrienti, vitamine si minerale;
- Sursa de proteine;
- Ajuta la mentinerea sanatatii plamanilor;
- Fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism;
Compozitie: Malai grisat (88%), malt de orz si sare.
Cum se consuma:
Daca iti doresti un mic dejun simplu, echilibrat, fara adaos de zahar, poti inmuia fulgii de porumb in lapte (inclusiv lapte vegetal), iaurt sau suc de fructe. Fulgii de porumb se inmoaie singuri, nu este necesar sa ii fierbi, insa se vor inmuia mult mai repede in lichidele fierbinti.
Poti adauga la fulgii de porumb diverse fructe proaspete (de exemplu: fructe de padure, mere, banane, citrice, mango), fructe uscate, diverse nuci sau alte seminte crude.
Ii poti manca si singuri, ca pe o gustare, sau ii poti adauga la unele preparate mai complexe, mai ales dulci, dar si sarate.
Precautii: Contin gluten, fiind produsi intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan si telina.
Forma de prezentare: Punga de 250g