Iubite in intreaga lume pentru versatilitatea lor. Inventate in Liguria, nord-vestul Italiei. Pennele isi iau numele dupa forma - scurta si cilindrica - inspirate din forma penitei.
Pastele penne pot fii folosite pentru o multitudine de retete si este o alegere excelenta pentru retetele la cuptor. Potrivit pentru vegetarieni, lacto vegetarieni, lacto-ovo vegetarieni, vegani, celiaci.
Ingrediente: Faina din Orez (40%), Faina din Porumb (22%), Amidon din Porumb (17%), Amidon din Cartof, Faina din Mazare galbena.
- Fara Gluten
- Fara Grau
- Fara Lactate
- Fara Ou
- Fara Drojdie
- Fara Soia
- Fara GMO
- Certificat Kosher
Mod de consum:
1. Pentru 350g de paste, fierbeti 5 litrii de apa (adaugati sare dupa gust).
2. Adaugati pastele, si reveniti la fierbere. Amestecati usor si continuati sa fierbeti pentru 9-11 minute pana ajungeti la textura dorita.
3. Stecurati pastele si servitile cu sosul favorit.
Forma de prezentare: 350g.