Spirale sau ”Fusilli” vine de la cuvantul ”Fuso” (Fus). Traditional sunt invartite prin a presarea si rasucire unei tije mici peste fasiile subtiri de aluat pentru a crea forma atat de bine cunoscuta a pastelor spiralate.
Spiralele pot fi folosite in multe retete si sunt o alegere potrivita pentru retetele cu sos sau salatele din paste. Potrivit pentru vegetarieni, lacto vegetarieni, lacto-ovo vegetarieni, vegani, celiaci
Ingrediente: Faina din Orez (40%), Faina din Porumb (22%), Amidon din Porumb (17%), Amidon din Cartof, Faina din Mazare galbena
- Fara Gluten
- Fara Grau
- Fara Lactate
- Fara Ou
- Fara Drojdie
- Fara Soia
- Fara GMO
- Certificat Kosher
Mod de consum:
1. Pentru 350g de paste, fierbeti 5 litrii de apa (adaugati sare dupa gust).
2. Adaugati pastele, si reveniti la fierbere. Amestecati usor si continuati sa fierbeti pentru 9-11 minute pana ajungeti la textura dorita.
3. Stecurati pastele si servitile cu sosul favorit.
Forma de prezentare: 350g.