Sarea celtica, cunoscuta si sub denumirea de sare gri datorita nuantei distinctive, se diferentiaza de alte tipuri de sare, precum sarea de Himalaya sau sarea obisnuita de mare. Aceasta este colectata din Atlantic, pe coastele Britaniei din Franta, folosind metode traditionale celtice pentru extragere si uscare se utilizeaza doar unelte de lemn, fara metal, iar uscarea sarii se face natural, sub soare. Fiind nerafinata, sarea celtica contine toate cele 84 de oligoelemente gasite in apa de mare si in corpul uman. Sarea celtica detine, de asemenea, proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, fiind eficace in tratamentul diverselor afectiuni ale pielii, cum ar fi eczemele, psoriazisul sau infectiile cutanate si poate reduce inflamatia articulara.
Ingrediente:100% Sare celtica de mare grunjoasa neiodata.
Mod de utilizare: Ideala pentru condimentarea salatelor, muraturilor, omletelor, carnii, legumelor la cuptor, pastelor si altele. Produsul nu contine alergeni!
Forma de prezentare: 500g.