Semintele de in ajuta digestia, scad colesterolul si previn unele afectiuni. Semintele de in sunt bogate in acizi grasi Omega-3 (de fapt, acid alfa-linoleic) si Omega-6, vitamina C, vitamina E si vitaminele din grupa B, fibre solubile, proteine cu valoare biologica mare, substante minerale (fier, magneziu, calciu, fosfor, zinc, potasiu), lignina (un fitoestrogen care actioneaza ca un antioxidant), mucilagii (substante cu efect laxativ usor), aminoacizi.
Ingrediente: seminte de in, brune.
Poate contine urme de gluten, nuci si seminte susan.
Informatii nutritionale/100g:
Valoare energetica: 623kcal
Grasimi: 42.16g din care grasimi saturate: 3.60g
Carbohidrati: 1.58g din care zahar: 1.55g
Fibre: 27.3g
Proteine: 18.29g
Sodiu: 30mg
Sare: 0.1mg.
Conditii de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros,ferit de lumina si caldura.
Forma de prezentare: 500g.