Siropul de coacaz negru este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietile curative ale fructelor de coacaz negru (in special continutul de vitamina C care este foarte usor distrusa prin fierbere). Coacazele negre sunt foarte bogate in vitaminele C si A in saruri de potasiu si de calciu.
Este antioxidant, relaxant, depurativ, tonic al peretilor vaselor sanguine. Se recomanda ca adjuvant in: astenie, stari de stres, oboseala, tulburari de vedere, fragilitate capilara, varice, hemoroizi, infectii urinare si hipertensiune arteriala, avand proprieti diuretice.
Nu contine zahar.
Compozitie: Extract la rece din fructe proaspete de coacaz negru 70%, stevie, apa deionizata.
Mod de administrare: Cate 2 linguri la un pahar cu apa de izvor de 3 ori pe zi.
Contraindicatii: Diabet zaharat; alergie la oricare dintre componentele produsului.
Forma de prezentare: Sticluta de 250ml