Siropul de coacaze negru este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietile curative ale fructelor de coacaz negru (in special continutul de vitamina C, care este foarte usor distrusa prin fierbere). Coacazele negre sunt foarte bogate in vitaminele C si A, in saruri de potasiu si de calciu.
Se recomanda ca adjuvant in astenie, stari de stres, oboseala, tulburari de vedere, fragilitate capilara, varice, hemoroizi, infectii urinare si hipertensiune arteriala, avand proprieti diuretice.
Are urmatoarele actiuni antioxidant, relaxant, depurativ, tonic al peretilor vaselor sanguine.
Compozitie: Extract la rece din fructe proaspete de coacaz negru 70%, zahar invertit, apa deionizata.
Mod de administrare: Cate 2 linguri la un pahar cu apa de izvor de 3 ori pe zi.
Contraindicatii: Diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Forma de prezentare: Sticluta de 250ml