Topingul fara zahar de ciocolata este un adaos delicios si sigur pentru consumul persoanelor ce sufera de diabet. Acesta poate fi utilizat in diferite combinatii, adaugand o nota de savoare in cafeaua de dimineata, ca un toping delicios pentru clatite sau inghetata si o glazura dulce si sanatoasa pentru prajituri. Cu gustul sau bogat de ciocolata, acest toping iti permite sa te bucuri de indulgenta dulce fara a adauga zahar in dieta ta.
Declaratie nutritionala:
Valoare energetica: 692 kJ / 167 kcal
Grasimi: 2.1 g
Grasimi saturate: 1.3 g
Carbohidrati: 54 g
Zaharuri: mai putin de 0.5 g
Polioli: 53 g
Proteine: 2 g
Sare: 0.16 g
Ingrediente: Indulcitor (maltitol E965), apa, pudra de cacao (10.0%), agenti de ingrosare (amidon de porumb modificat E1422, alginat de sodiu E401), aroma, sare, conservant (sorbat de potasiu E202).
Produsul poate contine urme de soia, nuci si alune.
Forma de prezentare: 290ml.