Ceai pentru mentinerea concentratiei normale a glucozei din sange. Reduce glicemia si colesterolul, fiind un excelent adjuvant in hiperglicemie si diabet zaharat de tip I si II, precum si in complicatii ale acestuia.
Ingrediente: Castravete-amar (Momordica charantia) – fructe (30%), afin (Vaccinium myrtillus) – frunze (20%), dud-negru (Morus nigra) – frunze (20%), maslin (Olea europaea) –frunze (20%), fasole (Phaseolus vulgaris) – teci (10%).
Mod de administrare:
Pulberea cu administrare sublinguala – plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Recomandari: In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.
Precautii:
In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
A nu se administra in caz de intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Forma de prezentare: 50g