Ceaiul reprezinta o combinatie unica de plante recomandata pentru protejarea ficatului si sustinerea sistemului imunitar.
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Beneficii:
- Protejarea celulelor hepatice;
- Sustinerea functiilor hepatice;
- Functionarea normala a sistemului imunitar;
- Detoxifierea organismului.
Ingrediente: astragalus (Astragalus membranaceus) - radacina (30%), brusture (Arctium lappa) - radacina (20%), papadie (Taraxacum officinale) - radacina (20%), ganoderma (Ganoderma lucidum) - miceliu (15%), iarba-mare (Inula helenium) - radacina (15%).
Mod de preparare:
- Pulberea cu administrare sublinguala - plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
- Maceratul la rece - se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
- Decoctul - se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se fierbe timp de 15 minute, dupa care se lasa la racit, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu decoct pe zi, cu 30minute inainte de mese.
Precautii: sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Mod de prezentare: 50g.