Mentine colesterolul in limite normale.
Ceaiul este o combinatie unica de plante recomandata pentru mentinerea concentratiei normale a colesterolului si a grasimilor din sange.
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Beneficii:
- Mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange;
- Reducerea depunerilor de grasimi de pe peretii vaselor de sange;
- Detoxifierea organismului;
- Producerea si eliminarea bilei.
Ingrediente: anghinare (Cynara scolymus) - frunze (20%); mesteacan (Betula pendula) - frunze (20%); papadie (Taraxacum officinale) - parti aeriene (20%); angelica (Angelica archangelica) - radacina (10%); brusture (Arctium lappa) - radacina (10%); cicoare (Cichorium intybus) - radacina (10%); sulfina (Melilotus officinalis) - parti aeriene (10%).
Mod de administrare:
- Pulberea cu administrare sublinguala - amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa;
- Maceratul la rece - se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese;
- Infuzia - se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Mod de prezentare: o cutie cu 50g de ceai.