Ceaiul din fructe de catina are un efect vitaminizant de exceptie, fiind tonic general, antioxidant, depurativ si cicatrizant. Ceaiul este indicat pentru avitaminoza, anemie, astenie, convalescenta, afectiuni hepatice, stari alergice, diverse dermatoze.
Proprietati:
- Confera vitalitate organismului si sustine sistemul imunitar.
- Protejeaza celulele si tesuturile impotriva stresului oxidativ.
- Fructele de catina sunt renumite pentru continutul lor deosebit de ridicat in vitamine, in special vitaminele A si C.
Ingrediente: Vitaminele C, E, B1, B2, PP, carotenoide (provitamine A), flavonoide (vitamine P), proantociani, pectine, fitosteroli, ulei gras, catehina, acizi triterpenici.
Mod de preparare: Infuzie din 1-2 lingurite la o cana cu apa clocotita.
Mod de administrare: Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, inaintea meselor principale.
Forma de prezentare: 50g