Indulcitori

  (35)

Sorteaza:

Afisare 23 din 35 rezultate

  • Indulcitor sintetic, fara calorii, de circa 300 de ori mai dulce decat sucroza, Zaharina reprezinta o alternativa a zaharului pentru persoanele care s
  • Inlocuitor de zahar.Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului. E
  • Siropul de agave a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorita proprietatilor medicinale ale agavei.
  • Zaharina este un inlocuitor al zaharului folosit in special de diabetici si de cei ce vor sa slabeasca. Se utilizeaza pentru indulcirea lichidelor: ceai, lapte, compot, cafea, sucuri de fructe.
  • Ingrediente: Bicarbonat de sodiu (E500) - 48,81 mg, Zaharina sodica (E954) - 19,52 mg, Acid fumaric (E297) - 13,67 mg .Mod de utilizare:</str
  • Siropul de agave, dupa cum sugereaza si numele, este extras din agave, planta exotica care se cultiva sub soarele fierbinte al Mexicului. Promovat in vederea inlocuirii zaharurilor rafinate si cu un indice glicemic crescut, el este preferat de catre cei care tin o dieta raw-vegan pentru ca este considerat o alternativa naturala si nutritiva la zaharul super rafinat
  • Recomandat persoanelor diabetice in cadrul unei alimentatii echilibrate.Se utilizeaza la fel ca zaharul la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor, sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermenteaza.Are valoare energetica zero si putere de indulcire egala cu a zaharului.
  • Indulcitor de masa pudra pe baza de glicozide de steviol (extras de Stevia rebaudiana) Stevia de la Gerble Glucoregul are aceeasi putere de indulcire ca zaharul.
  • Recomandat persoanelor diabetice in cadrul unei alimentatii echilibrate.Se utilizeaza la fel ca zaharul la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor, sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermenteaza.Are valoare energetica zero si putere de indulcire egala cu a zaharului.
  • Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.
  • Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero, dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.
Indulcitori

Indulcitori

Aviz